Home Verificatie uitgelegd

IBAN verificatie - voor een betrouwbaar aanbod

Voor de veiligheid van het platform is het van belang dat elke deelnemer zich onder eigen naam aanmeldt. Dit controleren we middels een simpele overschrijving vanaf een rekening op jouw naam. Hiermee waarborgen we de betrouwbaarheid van ons aanbod. Aanvragen is simpel en doe je veilig via Ideal of PayPal vanaf je telefoon of ander apparaat nadat je bent ingelogd.

zegel

Wat kost het?

Verificatie kost eenmalig € 10,00 euro. Je registratie wordt dan verlengd met 4 maanden.

Waarom is dit niet gratis?

Wij maken doorlopend kosten om de service in de lucht te houden en het systeem verder te kunnen ontwikkelen. Omdat we zonder adverteerders werken en jouw privacy serieus nemen moeten we onze deelnemers om een bijdrage vragen. Data van onze gebruikers wordt goed beschermd en niet verhandeld zoals bij Facebook of Google.

Verificatie aanvragen. Waarom?

Met verificatie kun je:
  • zelf als huisoppas adverteren;
  • e-mail notificaties ontvangen over nieuw aanbod
  • reageren op advertenties en contact leggen;
  • je oproep voor oppas laten verspreiden binnen ons interne netwerk;
  • je profiel voorzien van ons kwaliteitszegel.

Moet ik wachten op goedkeuring?

Nee, je kunt gelijk aan de slag. Je verificatie wordt direct na betaling geactiveerd want we gaan er vanuit dat bij jou alles in orde is. Wel kan je aanvraag achteraf terug in behandeling worden genomen als blijkt dat toch niet aan de gestelde eisen is voldaan. Hierover krijg je dan per mail bericht.

Hoe lang is de verificatie geldig?

IBAN-verificatie is gekoppeld aan de geldigheidsduur van je account, ook bij een verlopen account blijft dit keurmerk geldig. Je raakt de verificatie pas kwijt als je account is verwijderd.

Wat zijn de minimale eisen voor verificatie?

  • Geldige profielfoto. Een onbewerkt zelfportret, geen groepsfoto.
  • Profieltekst in begrijpelijk Nederlands.
  • De betaling gedaan vanaf een rekening op je eigen naam of een en/of rekening waaruit je naam valt af te leiden.
NB: Verificatie geeft nooit garantie op het vinden van een geschikte oppas of locatie. Het aanbod van adverterende deelnemers is voor geverifieerde gebruikers niet anders of uitgebreider. Dwinky heeft geen inspanning- of resultaatsverplichting ten aanzien van haar gebruikers. De wettelijke 14 dagen bedenktijd is op Dwinky producten niet van toepassing, je bestelling wordt direct geleverd binnen de bedenktijd. Betalingen worden alleen teruggeboekt in geval van een dubbele transactie.