IBAN verificatie - voor een betrouwbaar aanbod

Om de betrouwbaarheid van ons aanbod te kunnen waarborgen is het van belang dat elke deelnemer zich onder eigen naam aanmeldt. Dit controleren we middels een simpele overschrijving vanaf een rekening op jouw naam.

zegel

Wat kost het?

Verificatie kost eenmalig € 12,50

Hoe lang is de verificatie geldig?

IBAN-verificatie is gekoppeld aan de geldigheidsduur van je account, ook bij een verlopen account blijft dit keurmerk geldig. Bij verlenging van je account verhuist verificatie automatisch mee. Verificatie gaat pas verloren als je account is verwijderd.

Waarom is dit niet gratis?

Wij maken doorlopend kosten om de service in de lucht te houden en het systeem verder te kunnen ontwikkelen. Omdat we zonder adverteerders werken en jouw privacy serieus nemen moeten we onze deelnemers om een bijdrage vragen. Data van onze gebruikers wordt goed beschermd en niet verhandeld zoals bij Facebook of Google die zo 'gratis' diensten kunnen aanbieden.

Wat zijn de voordelen?

Voordelen van een geverifieerd account:
  • Je huidige registratieperiode wordt verlengd met 4 maanden;
  • Reageer onbeperkt op advertenties en maak contact met andere deelnemers;
  • Plaats een oproep voor huisoppas die wordt verspreid binnen ons interne oppasnetwerk;
  • Publiceer je profiel als huisoppas en maak je beschikbaarheid kenbaar op de website;
  • Ontvang als eerste e-mail notificaties over nieuw aanbod en sta vooraan in de rij;
  • Je profiel wordt opgesierd met het zegel als 'keurwaarmerk'.

Moet ik wachten op goedkeuring?

Nee, je kunt gelijk aan de slag. Je verificatie wordt direct na betaling geactiveerd want we gaan er vanuit dat bij jou alles in orde is. Wel kan je aanvraag achteraf terug in behandeling worden genomen als blijkt dat toch niet aan de gestelde eisen is voldaan. Hierover krijg je dan per mail bericht.

Wat zijn de minimale eisen voor verificatie?

  1. Een geldig account. Profieltekst en profielfoto die voldoen aan de eisen gesteld bij het opstellen van je profiel.
  2. De betaling gedaan vanaf een rekening op naam die overeenkomt met jouw Dwinky registratie of vanaf een en/of rekening waaruit je naam valt af te lezen.
NB: Verificatie geeft nooit garantie op het vinden van een geschikte oppas of locatie. Het aanbod van adverterende deelnemers is voor geverifieerde gebruikers niet anders of uitgebreider. Dwinky heeft geen inspanning- of resultaatsverplichting ten aanzien van haar gebruikers. De wettelijke 14 dagen bedenktijd is op Dwinky producten niet van toepassing, je bestelling wordt direct geleverd binnen de bedenktijd. Betalingen worden alleen teruggeboekt in geval van een dubbele transactie.