IBAN verificatie - voor een betrouwbaar aanbod

Om de betrouwbaarheid van ons aanbod te kunnen waarborgen is het van belang dat elke deelnemer zich onder eigen naam aanmeldt. Dit controleren we middels een simpele overschrijving vanaf een rekening op jouw naam.

zegel

Wat kost verificatie?

Verificatie kost eenmalig € 12,50

Wat heb ik er aan?

Voordelen van een geverifieerd account:
  • Je proefperiode van 2 maanden wordt met 4 maanden verlengd tot een halfjaar;
  • Reageer onbeperkt op advertenties en maak contact met andere deelnemers;
  • Plaats een oproep voor huisoppas die wordt verspreid binnen ons interne oppasnetwerk;
  • Publiceer je profiel als huisoppas en maak je beschikbaarheid kenbaar op de website;
  • Ontvang als eerste e-mail notificaties over nieuw aanbod en sta vooraan in de rij;
  • Je profiel wordt opgesierd met het zegel als 'keurwaarmerk'.

Aan welke eisen moet ik voldoen?

  1. Je moet een geldig account hebben. Profieltekst en profielfoto horen te voldoen aan de eisen gesteld bij het opstellen van je profiel. Lees altijd goed de bijgaande instructies.
  2. De betaling moet zijn voldaan vanaf een rekening op naam die overeenkomt met jouw Dwinky registratie of vanaf een en/of rekening waaruit je naam valt af te lezen.

Moet ik wachten op goedkeuring?

Nee, je kunt gelijk aan de slag. Je verificatie wordt direct na betaling geactiveerd want we gaan er vanuit dat bij jou alles in orde is. Wel kan je aanvraag achteraf terug in behandeling worden genomen als blijkt dat toch niet aan de gestelde eisen is voldaan. Hierover krijg je dan per mail bericht.

Kan ik het proberen, beëindigen en mijn geld terugkrijgen?

Nee, Dwinky kent geen spijtoptantenregeling of geld-terug-garantie. Als na betaling blijkt dat niet aan deze eisen voor verificatie is voldaan en dit wordt niet tijdig hersteld of aangevuld, wordt de verificatie status ingetrokken. Dit geldt ook in de gevallen dat er ondanks een geldige registratie geen resultaat wordt geboekt via onze dienst, er is nu eenmaal geen garantie op succes. De verwerking van elke aanvraag kost ons tijd en inspanning, overweeg daarom altijd vooraf goed of je mee wilt doen op basis van onze voorwaarden. Betalingen worden alleen teruggeboekt in geval van een dubbele transactie.

Wat kost een account?

Loopt je registratieperiode ten einde dan krijg je automatisch een voorstel voor verlenging. Je bepaalt helemaal zelf of je daar gebruik van wilt maken. Je hebt de keuze uit een Basic account met de duur van 4 maanden voor € 12,50 of Premium voor de periode van 12 maanden voor € 25,00. Er wordt nooit automatisch geïncasseerd.

Hoe lang heb ik er plezier van?

IBAN-verificatie is gekoppeld aan de geldigheidsduur van je account. Zelfs bij een verlopen account blijft je verificatie geldig al heb je er dan niets aan. Door je account de verlengen re-activeer je ook automatisch de verificatie. Verificatie gaat pas verloren als je account meer dan 12 maanden is verlopen en je gegevens van de server verwijderd zijn.

Waarom is dit niet gratis?

Wij maken doorlopend kosten om de service in de lucht te houden en het systeem verder te kunnen ontwikkelen. Omdat we zonder adverteerders werken en jouw privacy serieus nemen moeten we onze deelnemers om een bijdrage vragen. Data van onze gebruikers wordt goed beschermd en niet verhandeld zoals bij Facebook of Google die zo 'gratis' diensten kunnen aanbieden.
NB: Verificatie geeft nooit garantie op het vinden van een geschikte oppas of locatie. Het aanbod van adverterende deelnemers is voor geverifieerde gebruikers niet anders of uitgebreider. Dwinky heeft geen inspanning- of resultaatsverplichting ten aanzien van haar gebruikers. De wettelijke 14 dagen bedenktijd is op Dwinky producten niet van toepassing, je bestelling wordt direct geleverd binnen de bedenktijd. Betalingen worden alleen teruggeboekt in geval van een dubbele transactie.