Home Verificatie uitgelegd

IBAN verificatie - voor een betrouwbaar aanbod

Voor de veiligheid van het platform is het van belang dat elke deelnemer zich onder eigen naam aanmeldt. Dit controleren we middels een simpele overschrijving vanaf een rekening op jouw naam. Hiermee waarborgen we de betrouwbaarheid van ons aanbod. Aanvragen is simpel en doe je veilig via Ideal of PayPal vanaf je telefoon of ander apparaat nadat je bent ingelogd.


zegel

Wat kost het?

Verificatie kost eenmalig € 8,00 euro.


Verificatie aanvragen. Waarom?

Met verificatie kun je:
  • als huisoppas zelf adverteren;
  • notificaties ontvangen over nieuw aanbod
  • reageren op advertenties en contact leggen;
  • als huiseigenaar je oproep een breder bereik geven via onze mailings voor aangesloten gebruikers;
  • het groene kwaliteitszegel dragen op je eigen profiel.

Hoe lang is de verificatie geldig?

IBAN-verificatie is gekoppeld aan de geldigheidsduur van je account. Ook bij een verlopen account blijft dit keurmerk geldig. Je raakt de verificatie pas kwijt als je account is verwijderd.


Duurt de aanvraagprocedure lang?

Nee, je kunt gelijk aan de slag. Je verificatie wordt gelijk toegekend want we gaan er vanuit dat bij jou allemaal in orde is natuurlijk, je hoeft dus niet te wachten op goedkeuring. Wel kan je aanvraag achteraf terug in behandeling worden genomen als blijkt dat toch niet aan de gestelde eisen is voldaan. Hierover krijg je dan per mail bericht.


Wat zijn de minimale eisen voor verificatie?

  • Geldige profielfoto. Een onbewerkt zelfportret.
  • Profieltekst in begrijpelijk Nederlands.
  • De betaling gedaan vanaf een rekening op je eigen naam of een en/of rekening waaruit je naam valt af te leiden.

Disclaimer: Verificatie geeft nooit garantie op het vinden van een geschikte oppas of locatie. Het aanbod van adverterende deelnemers is voor geverifieerde gebruikers niet anders of uitgebreider. Wel komt je oproep dan ook onder de aandacht bij de niet zichtbare deelnemers. Dwinky heeft geen inspanning- of resultaatsverplichting ten aanzien van haar gebruikers. Transactiekosten van afgewezen verificatie worden nooit teruggeboekt.