Over Dwinky

Missie

Dwinky vindt en verbindt huis(dier)bezitters met geschikte oppas. Voor diegene met respect voor andermans domein en liefde voor huisdieren.

Hoe het werkt

Deelnemers van het platform hebben direct contact met elkaar zonder tussenkomst van derden, ze werken zo samen om tot een oppasafspraak te komen die voor beiden passend is. Men deelt in elkaars vraag en behoeften al dan niet belangeloos. Veiligheid staat voorop. Elke deelnemer die contact wil leggen met een ander moet zijn naam laten verifiëren zodat we een eerlijk aanbod kunnen garanderen zonder 'nepgebruikers'.

Het initiatief

Dwinky is een initiatief van Jeroen Vos en Roos Langendorff. We zijn natuur- en cultuurliefhebbers, maar houden ook van ons werk, vakantie en... onze telefoon. Met regelmaat hebben we zelf vakantieoppas nodig voor ons huis en de bejaarde kat. Niet altijd even makkelijk, buren willen we er niet altijd mee opzadelen en binnen het eigen netwerk is niet altijd iemand beschikbaar. We misten een fijne, veilige, online gemeenschap om een breder aanbod van oppassers te kunnen bereiken zonder overgeleverd te zijn aan de grillen van 'the big tech' als Facebook. Privacy is ons dierbaar. Zo is Dwinky ontstaan, het oppas platform dat (bijna) helemaal voldoet aan onze wensen.

Ervaringsdeskundig

In 2018 hebben we tijdens een reis door Nieuw-Zeeland een periode als housesitter doorgebracht op verschillende locaties door het land. We waren verrast door de openhartigheid van de huiseigenaars en vooral hun vertrouwen in ons vreemde Europeanen. Zowel in Christchurch als Auckland zijn we hartelijk ontvangen in huizen van mensen die de kerstvakantie ergens anders doorbrachten en thuis huisdieren hadden rondlopen. Het was een bijzondere ervaring die we ook jou toewensen. We hopen daarom dat je veel plezier en gemak zult ervaren bij het gebruik van je account

Alvast veel geluk toegewenst bij het vinden van de juiste match!

Jeroen Vos en Roos Langendorff

Dwinky founders Jeroen en Roos

Dwinky founders Jeroen en Roos

Foto: Jim Janse