Aanbod huisoppas

Huisoppas aangeboden

Nog geen beoordelingen
Beroep/studieLog in voor details
Woonplaats Log in voor details
Voorkeursregio Nederland
Beschikbaar van 18 mei 2023
Tot en met1 juni 2023
Gratis
Dagtarieftariefinfo Deze oppas is gratis
Aantal matches Nog geen matches
Ervaring als huisoppasHeeft aantoonbare referenties buiten Dwinky
Heeft geen eigen vervoer
Hond verzorgen actief
Kat verzorgen actief
Overige dieren verzorgen actief
Zorgt voor: Hond(en), Kat(ten), Overige dieren
  Buitenruimte niet noodzakelijk
Planten water geven
Grasmaaien actief
Taken: Tuin-/terrasplanten bewateren, Grasmaaien

Wij zijn Esther & Martijn, ervaren dieren- & huisopassers, dierenliefhebbers en digital nomads. Ons werk is volledig online dus we zijn veel "thuis" om aandacht te kunnen geven aan de huisdieren.
Martijn is Digi Geek en is de online expert voor verschillende bekende merken in de reiswereld van Nieuw-Zeeland, Australiƫ en de UK. Tevens werkt hij aan eigen online projecten zoals 123NZ en Travel. Geek.NZ.
Esther is de creatieve haakster achter Woolster, een online shop waar haar toffe en unieke gehaakte producten te koop zijn. Ze is ook regelmatig te vinden op art & craft markten in Nederland en ver daar buiten.

We zijn nog 2 weken in mei beschikbaar.... Daarna gaan wij zelf op reis! Als digital nomad zijn wij - Martijn & Esther - niet gebonden aan een bepaalde plaats. We reizen veel rond en zijn flexibel als het gaat om de locatie, lengte van het oppassen of het aantal of soort dieren. Door op huizen en dieren te passen hebben we wat meer een vaste plek en kunnen we weer eens lekker knuffelen en spelen met dieren.

Ervaring met (huis)dieren

Martijn is opgegroeid met honden en is van kleins af aan gewend om lange wandelingen te maken en/of samen met de bal of stok te spelen. Esther is een echte kattenpersoon en heeft zelf altijd katten gehad. Samen vormen we het ideale oppasduo om jullie huisdier in de eigen omgeving gezelschap te geven bij vakantie of lange afwezigheid. Recent hebben we: * 3 maanden op een lieve en speelse Border Collie en het huis gepast. We zijn dol op lange wandelingen maken met de hond(en), ongeacht het weer. Rain or shine wandelen en spelen is een must, zowel voor de hond als voor ons. :) * 3 weken op 3 katten en het huis gepast. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar.

Log in voor alle foto's.


Log in om te reageren

Nog geen login gegevens? Maak dan een proefaccount aan.
(Let op: Om te kunnen reageren is aanvullend verificatie vereist.)


Beoordelingen
Referenties van Dwinky huiseigenaars

Log in om beoordelingen te kunnen lezen.