Advertentie

Terug

Huisoppas aangeboden

Soort oppas soort oppas info Oppas in huis
Beroep/studieLog in voor details
Woonplaats Log in voor details
Voorkeursregio Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland
Beschikbaar van Flexibel inzetbaar Gratis
Dagtarief tariefinfo Deze oppas is gratis
Ervaring Ervaring als huisoppasHeeft aantoonbare referenties buiten Dwinky
Eigen vervoer Heeft eigen vervoer
Hond verzorgen actief
Kat verzorgen actief
Overige dieren verzorgen actief
Zorgt voor: Hond(en), Kat(ten), Overige dieren
  Buitenruimte niet noodzakelijk
Planten water geven
Grasmaaien actief
Taken: Planten water geven, Grasmaaien

Wie
Wij zijn Corin en Ilbert, wonende te Soest en gedeeltelijk in Frankrijk (Morvan)

Ik, Corin, ben 58 jaar en werk nog tot eind 2020 bij de rechtbank Midden Nederland als officemanager. Ik werk 4 dagen. Ik ben altijd rond 17.00 uur thuis.

Ilbert, mijn man, is sinds kort gepensioneerd. Wij hebben drie dochters en drie kleinkinderen waar we dol op zijn. Mijn man is de periode van april tot oktober/november veel in Frankrijk. Wij hebben daar een eigen huis dat wij aan het opknappen zijn. Per eind 2020 ga ik ook met pensioen. Als wij samen gepensioneerd zijn, dan gaan wij helemaal over naar Frankrijk. Wij zijn hele rustige mensen en heel huiselijk. Wij zijn dol op dieren. Wij hebben altijd katten en honden gehad.

Onze ervaring met dieren: Wij zijn samen 25 jaar vrijwilliger geweest bij een hondensportvereniging. Verder hebben wij zelf vier poezen gehad door de jaren heen, waaronder 2 perzen. Wij hebben de volgende honden gehad: border collie, 3 maal een teckel, een ierse terrier en een kruising. Wij hebben op het moment, sinds vorig jaar onze hond Viktor is overleden, geen huisdier. We willen even afwachten hoe e.e.a. gaat lopen. Dat vind ik wel heel lastig, want ik heb nog nooit "geen" huisdier gehad. Een bonus voor ons is dus dat in de huizen waar wij gaan oppassen dieren aanwezig zijn, waar wij onze liefde aan kwijt kunnen. Wij passen een aantal maal per jaar op op het huis en de poes van onze dochter en schoonzoon als zij met vakantie zijn.

Wij wonen op het moment in Soest met een tuin.

De motivatie om nu op huizen te gaan passen is de volgende: Wij proberen nu alvast een netwerk op te bouwen, omdat, als wij helemaal overgaan naar Frankrijk, wij graag al vaste adressen willen hebben om op te kunnen passen, en de mensen en dieren ons al hebben kunnen leren kennen. Wij willen dan regelmatig een week of langer in Nederland zijn om onze kinderen, kleinkinderen en familie te bezoeken. Het is zoveel fijner om dan een eigen plekje te hebben in plaats van bij familie of vrienden te logeren. Wij kunnen, als het zover is, samen komen oppassen op (bijna) elk moment dat het jullie schikt. Tot die tijd zal ik in het voorjaar/zomer vaak zonder mijn man komen oppassen. In de winter kunnen wij dan wel samen oppassen.

Verder kunt u ervan op aan dat wij goed voor het huis, de aanwezige dieren en de e.v.t. tuin zullen zorgen.


Wat
Wij zoeken een oppashuis en kunnen op de hond passen of op de kat of andere dieren en kunnen de tuin voor u onderhouden. Tot eind 2020 zoeken wij oppasadressen in Midden Nederland, of maximaal 1 uur verwijderd met het openbaar vervoer van centraal station Utrecht. Na 1 januari 2021 zijn wij flexibeler v.w.b. de locatie, omdat wij dan beiden niet meer aan werk gebonden zijn. In periodes dat mijn man in Frankrijk is, is het tot eind 2020 niet ideaal om op een hond te komen passen, omdat er dan vier dagen tot 17.00 uur niemand thuis is. In periodes dat mijn man meekomt, dus vanaf oktober tot eind maart passen wij ook graag op honden.

Wanneer
Wij zijn in principe het hele jaar beschikbaar, behalve in onze eigen vakantieperiodes. Onze eerste geboekte vakantie is van 28 maart tot 22 april. Die periode kunnen wij dus niet komen oppassen.

Log in voor alle foto's en meer over mijn ervaringen met dieren.


Log in om te reageren

Nog geen login gegevens? Maak dan een proefaccount aan.
(Let op: Om te kunnen reageren is aanvullend verificatie vereist.)Beoordelingen
Referenties van Dwinky huiseigenaars

Log in om beoordelingen te kunnen lezen.