Oproep huisoppas gezocht

Huisoppas gezocht

Renswoude

Soort oppas soort oppas info Oppas in huis
Type woning Vrijstaand
Provincie Utrecht

Kenmerken

Zoekt oppas van 20 december 2021
Tot en met30 december 2021
Totale duur11 dagen
OV bereikbaarheid Goed
Max. aantal personenMax. aantal pers. 1
Kinderen welkom Nee
Huisdieren welkom Nee (geen eigen huisdier mee)
Wifi/internet Kabel
DagvergoedingGeen vergoeding voor oppas geboden
Hond verzorgen
Kat verzorgen actief
Overige dieren verzorgen
Kat(ten)
Heeft buitenruimte
Tuin/erf
Planten water geven
Grasmaaien
Geen taken voor buitenruimte
Over de huisdieren

We hebben drie poezen, Kootje (de moederpoes), Klaver (dochter 1) en Snuifje (dochter 2). Kootje is een relaxte gezellige volumineuze lapjeskat, die van aandacht en spelen houdt. Snuifje is een getijgerde, wat afstandelijker poes en die heeft wat geduld en veel lieve woordjes nodig om een beetje relaxt te doen. Dan hebben we nog Klaver, de marbled schildpad, die is redelijk panisch als het gaat om nieuwe mensen, maar het is menig oppassers gelukt vanaf dag 1 het vertrouwen te winnen en dan is het ook allemaal knuffelig en gezellig met haar. De twee dochters hebben in het verleden wat trauma meegemaakt, vandaar dat ze met nieuwe mensen iets meer tijd nodig hebben. Mannen en kinderen vinden ze helemaal niks, vandaar de vraag voor een vrouwelijke oppas.

Gevraagd

De poesjes komen allemaal buiten en weer naar binnen via het kattenluik met chip. En soms willen ze graag dat het personeel de deur voor ze open doet.. ;-) Verder krijgen ze brokjes, die staan gewoon altijd beschikbaar en in de ochtend wat natvoer en de waterbakjes zijn vol en vers. Verder is een knuffel en een goed gesprek altijd welkom. En heel af en toe even de kattenbak scheppen, mochten ze er op gegaan zijn. Alleen de binnenplantjes hebben een keer water nodig.

Een vergoeding voor bijvoorbeeld reiskosten is geen probleem. Bezoek ontvangen is geen probleem, maar niet meer dan twee gasten en niet te vaak, en pas na de eerste twee oppasdagen omdat ze je dan wat beter kennen en vertrouwen. Aan het einde van de periode geef ik je graag als dank in de vorm van een cadeaubon naar keuze. Mocht je de gehele periode niet kunnen, maar wel een groot deel, dan kan dat ook in overleg. De overige dagen zouden dan opgevangen kunnen worden door onze vaste sleuteloppas.

Log in voor alle foto's en details van deze locatie.


Log in om te reageren

Nog geen login gegevens? Maak dan een proefaccount aan.
(Let op: Om te kunnen reageren is aanvullend verificatie vereist.)


 

Profiel van deze huiseigenaar

Log in om dit profiel te kunnen lezen.


Beoordelingen
Referenties van Dwinky oppassers

Log in om beoordelingen te kunnen lezen.